Bröllopspaketen

WeddingFunVälj en eller kombinera fritt bland alternativen!

Mingelmagi under Fotograferingen
Fotograferingen efter kyrkan kan ta upp till ett par timmar och eftersom inte alla är involverade är detta ett ypperligt tillfälle att underhålla gästerna med magi innan middagen startar. David Persson magiker & trollkarl minglar runt blad gästerna och låter dem i mindre grupper få uppleva magi på riktigt nära håll. En speciell och personlig upplevelse som annan form av underhållning har svårt att uppnå.

Middagsshow
Låt era gäster uppleva David Persson live i en intensiv & magiskt föreställning i högt tempo fylld av interaktion och skratt. Det perfekta komplimentet till alla tal och traditioner som hör en bröllopsmiddag till.

Kvällsmingel/Kvällsmottagning
När gästerna reser sig från bröllopsmiddagen eller kommer till kvällens mottagning får de ett magiskt bemötande. Innan musiken eller baren går på högvarv och alla står lite avvaktande runt om i lokalen/lokalerna passar magi som en perfekt isbrytare och befriare från konstiga kusiner.

Väntar ni utländska gäster på ert bröllop? Inga problem, David Perssons show fungerar lika bra på engelska! Osäkra på vilket eller vilka av alternativen som passar bäst för ert Bröllop eller har egna idéer? Tveka inte att höra av er! All kontaktinformation hittar ni HÄR.